where did you go ?

I söndagskväll såg de ut så här...men nu kom regnet igen :(.....

Musik är lika gott som godis! Ett ont måste iaf....

De må ja säga att jag sörjer med de som förlorat förmågan att höra..tänk att inte få höra ljud,ord,fraser från människor man tycker om,höra ljudet från knarrande trapp då man väntar någon,höra mumlet från hästarna då man är i stallet,höra vattnet från en porlande bäck..ja allt sånt som är värt att lyssna på även om de är på gott och ont somliga gånger men oftast så har allt en mening tur det går att göra sig förstodd med teckenspråk hur vore det annars..Men nu vare musiken ja skull nämna här..:p 

 Lite smått å gott som bara man måste gå igenom ♥
The sounds-something to die for
The sounds-hit me hard
Sabaton-ghost division. Jag å S taggarlåt :)
Sugarland-stuck like glue
Staind-outside. minnen av sten å guld.. 
Shinedown-45
Veronica Maggio*
Kent* 
Melissa Horn*
Lars Winnerbäck*

Taio cruz-break your heart. så kan de lätt kännas man lyckas med..
Raubtier-dobberman
P!nk-sober P!nk-F**king perfect P!nk-raise you glass*. L do you remember :)
Nomy-you better die young *
Natasha Bedingfield-pocketful of sunshine
. Gör mig sååå gott!
Lynyrd skynyrd-simple man
Jill johnson-flirting with disaster*
Inna-10 minutes
Edward sharpe&the magnetic zeros-home
Lazeeftneverstore-hold on
Dixie chiks-stand by your man. Sommarn i byn long time ago
Danieladamsray-Gryningspyromanen
Creed-With arms wide open*
Cat stevens-can't keep it in
Disturbed-ten thousand fists*
Den svenska björnstammen-vart jag mig i världen vänder
Adele-someone like you*
Bruno mars-grenade*
Kapten röd-ju mer dom spottar
LMFAO-sexy and i know it. En riktigt rajjrajjfixarlåt :)
Maskinen-krossa alla fönster
Nickelback*
Sunrise avenue-hollywood hills
Alicia keys-try sleeping with a broken heart
David guetta-titanium*
Deadbyapril-what can i say*
Hammerfall-always will be*
ke$ha-tik tok

Madonnavsdavidgu.-revolver
Manian-ravers fantasy. MINNEN finns alltid kvar oj så roligt till denna!
Nina.s-tick tock
Timbalandftkatep-if we ever meet again*
Volbeat-Maybellene i hofteholder*
In flames-black and white* In flames-deliver us In flames-delight and angers
Eminem-stan*
Brandie carlile-dreams*. Hon är gryyyym!  
Lassestefans-Oh julie. volvokarriären å sommar minns ja då
Fronda-rullar fram. även här som ovanstående :)
Takida*

Finns på tok för mycket av de goda som fastnat helt enkelt så nu jitt ja ge mig..dom med lilla *-an är därför dom är så många som är wonderbra..Men tjaooo de ä väl så de se ut ungefär.. blandat är ba gött :) Och givetvis ha ja ju glömt hälften men ja skyll de på ja blev less på skriva..♥♥♥


vad vore jag utan dina andetag..

Man kan göra livet så de känns som skit, men man kan själv vända på kakan och få det kalasbra! Fredagen blev precis så där fantastiskt rolig och oväntad som man inte tänkt eller trott den skulle! Kvällen började med att rappel å buttra miner så ja hade då tänkt skita i allt å bara slöa ihop framför idol å dyka i chipspåsen, men då kom de där samtalet från en av dom bästa som alltid finns där och alltid lyckas få mig på humör! Kvällen delades med glada själar och va inte helt fel å smutta på några kalla, surra massa tokigt,skratta,lyssna på gomusiken,va halvt åkrädd i en sladdande bmw som tog oss stan runt fram å åter. Nä den kvällen blev kanon och mådde som en prinsessa igår då ja vakna också :) såna kvällar känns länge! Pyss!

Smile! the sun is shining today..

Bättre sent än aldrig sägs de väl!?!

Nemen såatt..vi provar väl igen å få de här å fungera..eller låta motivationen väckas till liv så man få ut nå vettigt till dessa rader. Mycket händer och livet rullar på i en väldans fart (lite väl fort en del dagar och veckor?) man kommer inte på det bara förrän då vi passerar de årsdagar vi saknar någon som vi förlorat, den där goda frukten som man glömt bort råkat blivit gammal,mjölken har surnat och jästen man skulle baka av ha vips gått ur datum så man måst på affärn och köpa ny,de man skulle göra förra veckan få man skjuta upp till nästa vecka för de finns inte tid till å göra tidigare.

Och sommarn ja den underbara varma sommaren med alla ljumma nätter då man gjorde ingenting eller precis allt galet, alla goda dofter av grönska,vatten,festfint folk med alla möjliga parfymer, hästarnas myggsalva,bäckoljan då man va å fiska,eldröken från då man satt å grilla en nattkorv på öppen eld,bränt däckgummi, ja allt det där tillsammans med dom bästa och man bara njöt och mådd gott...Den sommarn som just var utanför vår tröskel har gått och blivit vinter?!
Och inte nog med det.. bara några veckor kvar till jul nu för på söndag är det 1a advent..JISSES! och ingen snö ha vi heller fått..det här påminner mig om en jul för flera år sedan då det inte bar å kör med skotrarna med vrid i för man var nojjig å kör in i stommar å sånt så då fick dom äldre järnhästarna agera..
De va dubbelbandarnas vinter ♥, Ja hadd en gamm Rajd som ja härja runt med och Alla hade varsinn som dom kört med. Och roligt hadd vi, ingen behövde bry sig, ingen behövde känna speciellt ansvar,allt var roligt, allt var helt urflippat och man levde för dagen, Morgondagen tog man som den kom....

ibland så längtar jag tillbaka till den tid som var..
Men De va då och nu är nu..få se om man kanske plock fram boxern som stå å frusse fast bakom garage...
Måst nu snart vintersko och brodda på en halskodd häst också för nu börja de minsann att slira för dom också då man ska upp på ryggen å arbeta bort lite energi både från dom och jag själv...skogen går ju bra men känns tryggare ifall A skulle få fnatt och vilja visa sin storlek styrka och att vi nästan kan nå stjärnorna då han kliver upp på bakbenen.. Nä dags å bege sig åt arbetet..Lång fredag idag innan man kan njuta av helgledigheten, Men va gör det.. för FREDAGAR i sig själv är och får förbli awesome!!!




Så här kunde de se ut...juldagen -06 (halv kass kvalitet på kortet dock)



Då få vi se vars de här bär iväg då helt enkelt ;)

Trevlig helg gott folk/ PYSS!


♥ Alicia Keys - try sleeping with a broken heart ♥
RSS 2.0