Dina lakan är konfetti,nu ska himlen bli vit,Allt du brände ner,Låt det regna ner!

Just ja, ja måste ju få skryta på mig...Vem ha inte köpt en snusdosa sen förra veckan??? Jo jag:) Har endast smygsnusat 5 snusar sedan söndan före operation...de var som de blev nått av narkosen typ..inte ett dugg sugen är jag längre :D Fast man får ju lyxa ibland, och om man är chaffis så tyck jag också man kan få göra det...för jag hade inga planer på å sluta för det behöv ja int egentligen :P


Så här nu på morgon skönt å lyssna till,men blir lite en ont måste låt att spela nångång om dagen iaf..

Norlie&Kkv - Tröjan du hatar
"Dina lakan är konfetti,nu ska himlen bli vit,Allt du brände ner,Låt det regna ner!jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv jag kunde dö för dig, nu är du död för mig"

Är grymt skönt å ta de lugnt på morgon faktiskt ;) Undra om de bli dejt med Elin idag..de kan hända de bli så ja..Imorgon kommer sötaste L till schtaaan! Lovely, Åsså äre Burkacupen i bocksliden.. Bli nog en fin helg♥..Hoppas ja :)




Grymmaste Knuffarcupsbilen....!! :D Hahahha...Nämen våran bil iaf jag,M.H,T.N.. lite löööv så gick motorn som en klocka dessutom.. De bli nog bra...11 Feb då jeflear...ÅÅÅ man kom o dö av nerositet är ja orolig...:/ men de ä ba å kör..vi kan ju de där förmoda ja varför vi anmält oss...Är ju bara en stygg och rolig grej :) ses där ute i sladdsvängarna!! :)


Tagga låt!! Skrillex-First Of The Year.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2cXDgFwE13g


Nu börjar man ju på få upp skrivet på de här...det är som kul, jag älskar ju å skriva och det behöv ja få göra...skriva av mig..och sen är det ju kul o kolla statistiken...hur många som är inne och kollar :D helt sjukt..haha...det kan vara jättemånga en dag.. och jag som inte trodde det va så många som va blogg nyfikna..MEN skenet bedrar för de är fler som håller koll på bloggar och fastnar för vissa och känner man måste in och bara titta ifall nått nytt tips eller händelse blivit skriven om...man behöver inte ens känna individen speciellt för att tycka det är kul att se vad den skriver osv...sen är det,det abselut bästa ställe att få tips om olika grejjer, inredning, recept ja ALLT! Bloggar är nog något som inte kommer försvinna i första stund, dessvärre tar dom väl över våra liv och vi följer utvevckling och händelser via dom :p
Men på tal om den så ha ja funderier om å byta till ett annat place...bloggplace..alltså...såg en intressant bloggsida som såg som bättre ut...jaaa ja sku grubbel lite..återkommer i så fall ju! :D




↑→  Du seee...Ingen fara vännen med om de är småhuttrigt ;D

Ha en fantastiskt FREDAG fina folk , pyss // E

stjärnorna visar oftast rätt väg.

Nemen hej hallå! Ligg i sängen å skulle prova sova i tid...men de gå tungt, sä då passa ja på å blogga lite..kolla in andras bloggar vad som händer i deras liv..fb osv...Jo ja vet ja ä kass på uppdatera på fb..men de ä därfö ja lessna lite, å alla nyfikna själar som bara vänt på man ska skriv nått dom kan gotta sig i..:p hah..däremot älska jag å va kryptisk..skriva så bara jag å ev inblandade förstår vad man mena;) de dug ja till iaf:D Nä nog om detta , va på återbesök hos dr idag..var bra efter op,men ingen hästridning eller jobb på ca 1 mån :'( fuck! Ja känn mig ju bättre men vvisst kom den där smärtan nu å då..ta tydligen Mot 8 v å läka...jaja ba å se gla ut...men de gå bra :)
Mitt horoskop framåt..hih se ju inte dumt ut;) .från nyaste veckorevyn som ja läst hos brorsans lisa idag.
Haha så här blev de ikväll! Nu äre börje,så gåre då dom ska ha en jonsson ssk:p he gick ju int å klättra på väggarna, men de gick å klösa å riva ner;) nemen de bli nog bra. Slipa å spackla å upp me nya fina ljuuusa :) . Go natt alla nattugglor,nu lägg ja igen mina ett tag./ e

S k e l l ...;)

Gud som haver Skellefteå kär, se så dålig Modo är. Brynäs hit och Frölunda dit, de är bara en massa skit. Lyssna och lär: Hockeyklubbor av stål när vi ska på Färjestad ta kål, så glöm allt från Luleå Hockey till HV71 som bara skjuter snett. Ett Skellefteå fans största ära, är det sm- guld få bära♥




Somewhere, I'm gonna find my way and i'm never gonna fall again..

På fyra ben går den som ja gillar allra mest..! :)

 


Det Bästa Stunderna I Livet Var När Ni Kom In I Mitt Liv Och Kommer Så Förbli!

Tomalo  . Svenskt varmblod ,fux *1981 † (ej i bild här och nu)
Pilar . NordsvenskTravare ,fux*1985  †
Mon Amie . Welsh/nf/arab , skimmel*1984
Nordsvenskan . NordsvenskTravare  , brun*1997
Adam Spender . Varmblod ,mörkbrun/svart *1999

Take me to the top

Har varit väldigt off här....ja egentligen överallt men det har sina skäl..låg på operationsbordet i måndags och har väl egentligen aldrig hämtat mig än...men smärtan börjar tack o lov ge med sig..därför bli de inge mer än så idag heller för jag har varken fantasi eller ork det enda som snurrar i min skalle är - när ska man känna sig som vanligt igen,när törs man äta,när har jag glömt de här? släpp smärta släpp! Jag vill springa,spela fotboll på söndag, rida mina hästar,köra skoter, träna sladda740...menja vet att så kommer de inte bli...inte den här helgen iaf.....jag kommer tillbaka med nya friska tag!
Så sant så sant..."Ett morgon sms betyder inte "God Morgon", det betyder "Jag tänker på dig då jag vaknar." Tur som rackarn man ha sina underbart söta små glädjespridare som skickar fluff sms å kommer m godis å annat gott å nödvändigt och bara är,kräver inget utan bara finns där! *Tyck om ni å ni värm i lillhjärta!* Pyss! / e

Ytterligare en stark stjärna som ska lysa upp vår himmel..

R.I.P Åke!

Fjällprofil dog i kraschen

VÄLKÄND. Åke Pettersson, Laisholm mellan Tärnaby och Hemavan, var en välkänd profil i fjällvärlden. Många helikopterskidåkare, fiskare och jägare har flugit med honom under årens lopp. Åke Pettersson omkom i helikopterkraschen utanför Mosjöen i Norge på onsdagen. FOTO: JESPER STENMARK

TÄRNABY Det var Åke Pettersson, 62 år, Laisholm utanför Tärnaby, som omkom i helikopterkraschen i Nordnorge på onsdagsaftonen.
Åke Pettersson var en välbekant profil i fjällvärlden.
– Han är på allas läppar en sådan här dag, säger Sam Hedman, Hemavan.
Sam Hedman, som är verksam inom turistnäringen, och helikopterpiloten Åke Pettersson kände varandra sedan 20 år tillbaka.
– Våra vägar har korsats många gånger under årens lopp. Åke skjutsade ju många helikopterskidåkare, fiskare och jägare. Han måste ha stött på tusentals människor i olika sammanhang.
– För att inte tala om alla samebyar.
Dåligt väder
Åke Pettersson omkom då han arbetade med rendrivning åt en sameby två mil sydost om Mosjöen i Nordnorge, några mil från svenska gränsen.
I samma krasch dog även norrmannen Sven-Are Kappfjell, 40 år.
Varför helikoptern, en Robinson R44 Raven II tillhörande Jämtlandsflyg, störtade är oklart.
Vädret var dock besvärligt med snöbyar och terrängen i fjällområdet är otillgänglig.
Norska polisen och haverikommissionen både från Norge och Sverige inledde tidigt på torsdagen arbetet med att klarlägga olycksorsaken.
– En sådan utredning tar tid, det kan dröja flera år innan vi får svar, säger Sara Grinde, vd för Jämtlandsflyg.
Hon påpekar att företaget nu lägger alla resurser på att ge information och stöd till de omkomnas anhöriga och personalen.
Jämtlandsflyg bistår även haverikommissionen i dess utredning.
– Åke var en av våra mest erfarna piloter, konstaterar Jon Håkansson, vice vd för Jämtlandsflyg.
De svåra förhållandena i området gjorde att de omkomna kunde bärgas ur helikoptervraket först på torsdagseftermiddagen.
– Snön, vädret och terrängen gjorde att det tog tid att få ut de omkomna. Man tar sig dit med skoter, säger Mette Horsberg, kommunikationsrådgivare vid Helgelands polisdistrikt.
VF intervjuade Åke Pettersson i mars 2010 om hans jobb som helikopterpilot.
– Jag tycker att det är kul. Att driva ren och hjälpa telebolag är mest intressant, för då får jag också tänka själv, sade han då.
Han berättade också att han var inne på sina sista år som helikopterpilot i fjällvärlden.
– Åke pratade mycket om att trappa ned. Men han kunde aldrig vara still. Han skulle flyga, flyga och flyga som han älskade att göra. Det var hans liv, säger Sam Hedman.
MARIA LINNÉ
ROLF JAKOBSSON
http://www.folkbladet.nu/281172/2012/01/12/fjallprofil-dog-i-kraschen


Fy så fruktansvärt tragiskt...de ä rent utav fördjävligt då sånt händer och rycks ifrån jordelivet.Kommer alltid fattas för väldigt väldigt många.....:(..Men så länge vi minns så finns dom alltid kvar.♥
Massor med tankar till Åke och Kappfjell's familjer..
..det var ju bara nyss de var vår och va å fika hos mamma o pappa å sen lyfte från byn känns de som..
..Ytterligare en anledning och krama om mina föräldrar en extra gång och inse vilken tur dom finns kvar hos en idag efter deras helikopterkrasch för några år sen..

Massor med styrkekramar till dig gumman!

Onsdag.

En dag med punkt. Nu få de va nog, nu sätter ja punkt, drar ett streck och stryker över,suddar bort! Dammit! Ja ha int hemma tillräckligt stort sudd... Systemet i telefonkö är uttråkande och tragiskt, du har plats 64 i kön, vi tar emot dig så fort vi kan och sen i slutet tyvärr är tiden slut för idag välkommen igen imorgon. De va tacken för en halvtimmas snällt väntande!! Nä punkt på de. Nu ska ja ägna mig åt lite mys,götta,kramas med kurrkisse å ba mååå tänkt ja! Pyss!! / e Direktlänk, 0 Kommentarer

i en vrå.

Sådärja nu rappel de på...:) åh ja tyck de ä mysigt med jul, Men för att erkänna hade jag jättesvårt å finna julkänslan i år...Just därför kanske de kändes underbart å få städa bort den igen?!!! Upp med dom petrolblå....just love them!

Du vet väl att..

"Du äe värdefull, att du är viktig här och nu, Att du är älskad för din egen skull, för INGEN annan är som du..." Ja gillar den låten. Jätteskönt å va på hemmaplan! Förra veckan den här tiden typ låg ja bara...helt utslagen...Tänkte ja sku vila upp mig så ja sku ork jobba, men så blev de icke. Men nu ä de kalasbra, och Helgen blev fin den med.! Den innehöll både hockey,plankstek,norsk iskaka,skoterkörning(Magiskt härligt!)hejhejfarbrorblåhejdå,film,en lugn å skötsamm helg! Idag går mina tankar till min lillstrumpa långt bort..hoppas de reder sig på bästa vis!!♥

igår var jag högst upp,imorgon är jag nedanför..

"Åh ja önska ja vore liten igen o hade alla mina drömmar kvar, då visste ja inte heller hur hårt och kallt livet egentligen var.."

Nu ska ja hem! Ääääntligen :)

All the battles i've lost,All the battles i've won,this would be the one!

Dagen igår finns inte,en riktigt eländesdag. Men här är ja på väg mot rätt håll igen,mår rätt så bra. Livet kan vända fort. Men ja fick då åka nått ja aldri åkt förut iaf.! Då ja bli utsläppt härifrån ska ja ääät på Max. Dessutom regna de här utanför å ja förstå inte varför folk trivs se gött i umeå..de gör då int jag.

Jag vet vad ja gjorde nu..


Jomen alltså ja skull ju rensa till de...Å givetvis tänkte jag mig inte för då jag satt igång, så bilderna blev gone från varje inlägg, jag trodde dom skulle finnas kvar ändå..Å vredens elände..

Men nu gör ja då som så att ja kast in bilderna igen(de bilder ja tycks minnes va inlagda) så få ni väl gisse er till vars dom funnits..haha..Nå mer seriös över dom orka ja int va. Pyss!

SOMMAREN....
.Påsken töade bort båt iställetförskoter
.Vanlig ritad väg utanför 126an
.Nattliv TransAm
.Alexandras konfrimation
.Kalas23maj
.Bebsan vårkänslor
.Gäddygnet/ Stormen passerade
.FiskningFinFinDagarna i början av Semestern!






Julen 11..
.Efterrätt
.Mina chocolate cupcakes
.Renljus
.Arvidjulpyssel
.En del av Julmaten
.Smånissar





Snotricen.Skandicen.Phazern

Gott nytt år Suckers..!

Ja för rackarns!! De här året ska bli så mycke bättre än elvaa!! För elva sög..j*vla skitår m andra ord.men expert som ja ä på va optimist så kan ja plocka fran säkert flera hundra händelser som är awesome också!...men de ä ju nu man kan pass på å lög lite för sig själv så ja ska ha mera energi till både hästar innebandy skidåkningen bakning pyssel å inredning! Ska ta å få ordning på hb så jag kan tränaa som en människ snart! Nyåret firades med gamla godingar med god mat osv..jag blev dessvärre bekymrad över ått hästarna hunnit.jaga upp sig då dom skuin..så de som skulle ta fem minuter blev över en timma! Då surne jå ihop sen o förblev chaffis å nykter resten av kvällen. Så faktiskt börja ju de nya året på topp!?! Jag å Lina drog raggen runt ett halv spakt city..ett nyår resulterad i den sista fastkörningen,gomat'n,bada tunna,gott sällskap,fina raketer,inge kalas utan kras,åsså ännu mer go människen!,å somliga blir ja alldeles fluffig av!♥;) Så idag,prinsessa rastlös! Men Nykter,ångestfri,matfrisk,sugen på hitt upp nå jämfört med i fjol va ja liggen till sju på kvällen...de va den starten på 11, så ja må som gott nu:)
Hoppas alla mina nära å käera å bekanta haft en Magisk nyårsafton!! Gott Nytt År till er Alla!!! Vi ses efter ridstigarna,travet,skoterspåren,skidspåreh,fotbollsplan,ibplan,vägarna,endurospåren,affärerna och ja kanske till o mee på nå nytt superfrääänt place;) Ska ragga mig en vän å äta nått med..sjukt sugen på strips å burgers..!
Meen du..de känns bra nu :)
.One more depending on a prayer And we all look away People pretending everywhere It's just another day There's bullets flying through the air And they still carry on We watch it happen over there And then just turn it off That's, that's, that's when we all win The right thing to guide us Is right here, inside us No one can divide us When the light is nearly gone But just like a heartbeat The drumbeat carries on And the drumbeat carries on (Just like a heartbeat) (Hey, yeah, yeah, yeah,)♥
RSS 2.0