Dagen igår blev bra,dagen idag ska bli ännu bättre!

"Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find you and I collide

Don't stop here
I lost my place
I'm close behind

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills your mind
You finally find you and I collide"

Hej hej Sommar

Äntligen har värmen kommit,solen och många bra dagar!
Hästarna lite spridd på bete här å var,och jag å T ska provrida åt stan nåndag tänkt vi..hehe..få se hure gå:)
Ja gillare skarpt allt som händer nu nästan,Midsommarhelgen var toppen med gode bra folke mestadels :)
Å fick veta en bra grej idag....Wooop, Nöjd:)
Näjje göra nå käk nu så man hinn gör nå ikväll.!

Tjingeplingplong

Du gick när jag behövde dig som mest

Idag vill jag ha en sån där bra dag...snälla nån högre makt, kan ja få en såndär bra dag idag?

Det är drygt att glömma ibland, fast jag annars är rätt duktig på de, men inte nu och det stör mig sjukt mycket!!




.Det finns dom som kan fylla varje ögonblick i ens liv med ljus och glädje.

Jobba jobba på, sen äre bara Torsdag kvar sen är man LEDIG för långhelg :)

Midsommarfunderingar

På fredag äre Midsommar...Känns helt overkligt, för det känns som man fortfarande går och väntar på sommar? Och nu midsommar vänder ju det hela igen...och dagarna har nått sin ljusaste punkt och vänder nu om dag för dag till det mörkare....Usch ändå...
Det var annars förr...då man hade sommarlov vid den här tiden.
Dagarna var lååånga,roliga,man badade,och gjorde allt möjligt...
Nu går man bara o slavar o drar fötterna på jobbet och längtar till semester..
men ändå inte..för den där fjuttiga semestertiden blir överstökad direkt POFF så ska man tillbaka o jobba igen..NÄ lika bra o int ha nån semester alls känns de som.

Men jao..ä ju ändå soft å få sova ut på morgon iaf ;) så lite längta ja väl måst ja väl erkänna♥

Men Midsommar är fortfarande ett stort frågetecken vad göra...helst skulle jag vilja fly,fly fly fly upp till stugan i Ammarnäs och bara va och andas fjälluft som kanske gör en hel och stänga av från omvärlden..men ja vet att det klarar jag inte heller av..För då jag är där så kan jag bara fundera över hur det sett ut om erik hade funnits kvar...Nä Fy fan så kass man är ändå Blä på mig. Återstår att se vad som händer!

Sånt här väder vill ja ha!! Så de gå å sola å bada som en normal,Men ja tror findagarna kommer hit också..♥

Pyss / E

Jag bygger bygger upp och du river river ner!

Tjohej på er!
mystiskt vad statistiken på besökare/läsare minskat sista tiden..ööö...hah kan ju ha att göra meed denna blogg-down-period??! Japp de tro ja minsann, eller såäre därför det är kraftigt ointressant det jag fumlar ner här..!

Nåväl life is shit and then you die, so fuck the world and lets get high? ha varit inne i en riktig bergodalbana med alldeles för hög fart som ger tvära kast i kurvorna och uppförsbackarna , likadant i nerförsbackarna....gåre bra så gåre rent för jävligt bra och man hoppar och bubblar fram, Men då uppförsbacken kommer så gåre så dåliigt alltihop så man vill ba lägg sig ne å grin, ba å bryt ihop och komma igen...Måste kolla igenom människorna på min prio lista..vilka är värda besväret som ger englädje och likfort smärta? Vad är värt att hålla kvar vid och vad kan man dissa...
Idag är en bra dag, solen skin,jag slutar tidigt å ja ska steeeeka efter jobbet hade ja tänkt, och ligga och låtsas jag var liten igen,då man inte riktigt visste hur hemsk och grym den här världen var och hade alla mina drömmar kvar..

Hästarna är på bete nu och njuter av grön gräset,bilfest blev de i lördags runt vår lilla stad som avwlutades på hottan(tack o lov vare sista) fy fan så less ja ä på de ställe...bara en massa tjorv,fylla,snefyllor för vissa,ångest,dåligt humör kan de ställe ge så de bli bra de stänger nu för sommaren,nästan klar med alla garage projekt,dammen tömd på urk vattnet så nu äre bara å spola ur o fylla upp igen,hästarna skodda å verkade,hallen i ny placet är klar,köksbordet är kirrat...
så nu vare bara känslorna att knyta ihop trådarna igen så jag får någon ordning på dom så jag vet vilka beslut jag ska ta.

dessutom ha telefon kraschat i lördags....Så med totalspräckt skärm äre inte nått som ä lätt längre..Lutar åt att införskaffa en sån där Iphone som alla tomtar har...så ajöss Htc gullefjune mitt..du har funkat bra och varit mig trogen och inte lämnat mig då dom flesta andra väntsig bort...men nu svek du mig eller svek jag dig? För du ser mer krossad ut än mitt hjärta? eller så speglar du bara av dig från mig..? Peace and Love.


Ha en bra dag, take care! Pyss/ E

Music for the day.♥
Flo Rida-Whistle
Stiftelsen-Vart jag än går
General Knas-God vän
Howie day-Collide

Idag är en sån där dag..du vet..

RSS 2.0