Ok då, ja ångra lite ja int sa ja skull sakna litegrann iaf.

WOOOOP!

Skön helg har passerat, och vecka
Fyllde år förra onsdagen och blev grattad till höger och vänster ;) Började redan natten mot onsdag 00.nått med en hjärtegullsvän som bjöd mig på en mockaruta :) Å ja blev se glad :) Sedan så sjöng fritidsbarnen se fint för mig på mellis ♥  Och Gomidda blev ja bjudd på också så de va en fin dag :D

Torsdag . Bra dag jättebra dag, Och kvällsfika med en som alltid gör mig glad och måst alltid skratt åt nått på nått sätt. Fint Fint är det och ja gillare.
Fredag. Vare mammas tur att fylla år, och mitt i flytten blev det kalas där med gooomat och tårta å allt så ja åt tills jag sprack! Typ.

Flytt flytt flytt har dessa dagar bestått av, jag tar det pö om pö för då blir det inte så snurrigt för mig och jag tappar helt greppet om allt....Lördag var det dags för årets raggarhändelse och i år tog jag rattposition helt enkelt för jag int hadd tin å råsup eller va bakis för söndag var det dop för en Lill Arvid dessutom.....
Men det gick jättefint å va chaffis, va typ 3 år sen sist ja kört åt Åmselebasen och då vare med buicken, men nu vare en pilsnerpråm av de mindre muskulösa skicket, men rulla på bra och sköna människor så vi hade superroligt! Strålande sol så vädret kunde inte bli bättre!! Söndag var vädret ännu värre så då blev det lite solstekning med Lisa mitt i mellan flytt och dopet, SOFT:)
Morsdagsmiddag hos mamma....blodbröd?? ööööö....ja fick kasslergratäng ;) sömn på de och idag vare en ny dag, Måndag varit goooode tung med förskylning,hosta och allergi , pollen elände...Men nu ä arbetsdagen slut och nu sista flyttrycket :)

Från Lördagen..Fick ju slut på strömmen så int blev de nå mer..


Snart äre helg igen...Ja längt..♥ Fast innan ska allt va flyttat,Ettan ska vara utstädad och besiktad,räkningar betald,Adam står som prio att starta igång också! Sen är det en hel del mer som jag säkert glömt..men kommer på eftersom...Jo redan nu kom ja på att det bli garagegöra också...Lackera..

Åsså min fina med sina nya fina ;)



Nemen fint så, Over and out Lev å må:)

PYSS/E

Maj maj måne..jag kan lura dig till skåne!



Äntligen....snön försvinner även här :)


"Lessen i hjärtat man blir,blir fast man inte vill,fast man inte vill visa det,vill inte det ska vara så men man blir det ändå på den som man trodde man kände,trodde man ändå stog närmare än vad man inte gör..Det sårar mig hårt att du som funnits vid min sida i flera år,vet allt om mig,delat roliga och svåra stunder inte står lika stadigt som jag hoppats på..
Många fel gör jag,mycket brister har jag,säger ofta fel saker då jag blir trängd i dåliga situationer..
men jag menar aldrig illa för har alltid ställt upp i vått och torrt för dig, burit för två,försökt vara glad och positiv för båda, vill alltid väl och aldrig skada dig
och det borde du om någon veta och det är nu det ska räknas
men ingenting av det känns igen från andra sidan...
Tillslut är hjärtat tomt som ett rum, ett mörkt rum utan fönster att se ut från eller se in i,
det blev precis som det inte skulle allting försvinner allt vi delat göms under mattan som dammtussar allt vi delat sprids som stoft i luften och andas är ett ord som inte finns
och snart känner jag dig inte mer, inte den som jag trodde känna iaf, det värsta av allt är att du kommer inte heller få tro att du känner mig heller, jag sluter mitt skal och stänger igen murarna, för bron är redan bränd...."

För nu ska 34an bort..

'



Nog har den lilla ettan också satt sina spår...men utan förändring går man ju inte vidare i livet..
Och mitt mål var ju att dona till där för att sedan gå vidare..så med nya tapeter,uppfräschning av kök,walk-in-closet å lite annat smått o gott så blev den ju som jag ville ha den..:) Men nu är jag ju redo för nya utmaningar,blir ett litet hus nu att packa in sig i ;)

Så nu lämna jag över till Frida och hoppas den lilla ettan är lika trevlig mot henne som den varit mot jag:)
Kort tid jag bott där men mycket har den gett under den lilla tiden,Mycket skratt och många funderingar över allt...men mest av allt det positiva ändå..♥

Tur det ryms många minnen i hjärtat ♥

Du vet aldrig hur många du glädjer med ditt leende, så fortsätt med det!

Hej hallåååå!

Äntligen är Fredagen här och det är awesome!! ♥

Nu åker snön med rasande fart,hästarnas päls dessutom,man ser att de tycker dom är skönt,dom har även börjat ligga och sola i hagen och då :)

Snart väldigt snart äre dags att börja packa från arvid dessutom för att börja inreda mitt nya bohag...och allt som har med målning/tapetsering också att göra..men det känns underbart!!! Ett litet hus som man kan sitta å fika på verrandan dessutom;)
Mer får ni inte veta!


Tjingelipling på er och ha en supernajs helg!!!

 Pyss/E
RSS 2.0