Bond 007. Skyfall

Mums vilken fin fredag de blev:) stall-stall2-gymmet-vila-färga håret-sladdA-bio-sladda-soffhänga-å nu natti :)

Jo Av ren impuls å brist på göra så for vi på Bond premiärn! Den var bra! Lätt sevärd en av dom bättre Bond filmerna iaf även om många är riktigt bra finns de sämre tycks ja minnas!:p nä nu sova lite för imorrn äre stall å sen få man se:)

Pyss/ E

 

Hejda stall svedjan..min dröm,min glöd,mina hästars paradis och det jag trodde skulle vara min framtid..

Nu var allt gjort.. Lördagen 20 oktober så fick Mon Amie galoppera iväg på dom evigt gröna åkrarna där hon få bocka å sparka bakut så mycket hon vill och jag hoppas hon får träffa ihop med Tomalo, Pilar, Trulle och många fler.. Tårarna vill som inte ge sig då jag ser hennes saker och tofsarna av man som jag sparat till en liten vit fläta, lika silkesvit som renaste snön som föll den dagen efter.. Min allra första ponny som lärt mig allt om sambandet mellan djur och människa , att du når inget med ilska eller stress utan tålamod och lugn och vänlighet så förstår man varandra bättre. Hon kommer alltid fattas för har man haft en sån lojal vän sen man var 11/12 år förstår man.. Hon har ju som alltid funnits men inte längre.. men alla minnen finns och fortsätter och hennes mumlande gnäggning ekar fortfarande och även fast man inte hör det som vanligt då man kommer till hagen eller stallet så hör jag ändå..
Så igår torsdag var det dags för Adam och Wilma och åka till bebsan och vårt nya stall..sved å se svedjan i backspegeln och veta aldrig mer. Men vem har sagt livet är lätt? Livet är som en dans ibland går det bra men ibland är det en dans med väldigt svåra steg.

Hejda min vita vän vi ses snart igen <3

Hoho

Hehe blev nå knas fredagens inlägg tydligen:p för det låg då kvar här under så det blev aldrig postat;p därför det står måndag för ja postade det nu:p haha! Aja helgen blev grym! Mat,spel,film,mys å me gofolket!:) lördagens enda minus var att den började i kattastrooooof! Bästa Wilma blev hundattackerad;( så de blev släppa allt å järnet åt knaften...lilla gumman som hon såg ut...fy hunden skulle verkligen ha ihjäl henne;( snyft..satt där med hon å nästan tänkte att vi jitt skjuta hon så hon slipp lida..men eftersom hundägaren får stå för kostnader så blev det ett försök hos vetrinären..så vid åtta på kvällen var hon ihoplappad! Vetrinärerna har funnit en ny favorit enligt dom, hon hade verkligen charmat dom med sin personlighet ;) världens duktigaste lilla Wilma..aldrig förr trodde jag ett får var så levnadsvillig..men hon skulle inte bli ett offer helt enkelt! Hon gav hunden en kamp så han fick bli skitig han med! Men synd hon bara inte hade horn eller tändern å hugga tillbaka med...då hade han nog också varit lika illa därann som hon! Men lever gör hon och idag var hon som vanligt pigg å glad och åt glatt mosad potatis å blött korvbröd:)

Lill hjärtegrynet..hon är som speciell ändå den där ulliga damen;)

Fint som snuset.!

Fredag..mums!!
Bra dag,sovit sista tiden å imorse blev de å nöta på benen litegrann! Innan hämtning av Släp å resa åt vormsele å sen åt byn å lasta...fulle finkan med 27 säckar spån..nice! Sen blev de fika för å fika igen det man bränt bort:p haha..sen lasta av i tannträsk..ja mina vänner där bor nu min ena hjärtevän..T red dit dom nu i em och tanken är att Adam får också flytta dit snart..tror vi kommer trivas där;) jag å T och hästarna har ett helt stall för oss själva!!:) Wiio.
Nä nu lite soffläge,Magiskt

Trevlig helg!
Pyss/E

Nomy<3

Sååååååå bra och nu har dom kommit med ytterligare album som leverera..love it!! Det här är en av låtarna från senaste...mums säg jag bara...om å om igen kan ja lyssna......


Nomy-Gråt inga tårar mer

Hon gråter tårar av blod
Som en följd av allt hon sett
Och hon har slutligen förstått
Att inget som dom sa var rätt

Det känns som om livet varit en lögn
Där allt dom sagt har varit fel
Som om hon lever i en dröm
Där livet bara är ett spel
Sviken av dom hon alltid litat på

Gråt inga tårar mer
Ty du är inte ensam det finns fler som du
Så gråt inga tårar mer
Ty det finns mer i livet än du ser just nu

Nu är hon ensam på sitt rum
Och hon har inga tårar kvar
Fastän hon skrikit ut sitt hat
Så har hon inte fått något svar

Alla frågor virvlar runt
hon försöker att förstå
Hur dom har kunnat vara så falska
Hur dom har kunnat ljuga så
Sviken av dom hon alltid litat på

Gråt inga tårar mer
Ty du är inte ensam det finns fler som du
Så gråt inga tårar mer
Ty det finns mer i livet än du ser just nu

Smile!

 

Du har så mycket att ge,mycket mer än du tror

Jaha idag var de onsdag!! Hoho..ja ä kass på uppdatera även fast ja int gör speciellt mycket..men men! Ja helgen som var blev en supermysig helg! Fredagen så spelade vi lite poker och åt chips å karra å dricka till si så där halv ett innan de va natt natt,lördagen blev de ingen bilracetävling för jag å Maria..för dom fick inte ihop bilen vi skulle köra med..lika skönt va väl de för vi tog mysfrukost iställe å sen blev de å hänga med Hanna å axel å jossan å luncha osv..Adam blev lite sämre i benet i helgen så blev mycket stallvila för deras del..men gjorde lix inget på regnet som öste ner! Jamen kvällen då blev mat på knuten å bowling :) andra gången i mitt liv ja bowla..sist vare med skolan! Va ju riktigt kul :D sen drog vi hem till mig å surre å spelade lite kort åsså fick vi alla unna oss nån kall,som blev några i slutet men skötsam va vi alla ändå :) jao å söndagen inföll i vanlig anda med filmkväll! Få väl se om de bli Umeå i helgen.. Ligg i soffan å slöa å vänta in hovslagaren ska komma till stallet så man få fara å göra bort de..så Adam få vinter dojjen på sig:) och pratat med doktorn idag å de va roligt!! Så nu se ja fram emot näst nästa vecka!;p slipp ja va så rastlös längre! Wiiiiie


 
Pyss/ E

Hej!

Idag äre dimmigt å gult ute, en äkta höstmorgon såkallad! Veckan har rullat på fint...mått i överlag rätt bra, men imorse då jag vakna kändes det som det skulle kunna bli en klen dag från mitt håll...Allt snurrade, Men nu känns det lite bättre då jag fått i mig nå fika!
 
Jag bubblar av glädje som så många kan ge,istället för bara ta. Är som finast då man kan både ge och få!
Veckan har mestadels bestått av film och fika kvällstid och kommit på den galna ideen om en utlandstripp i jan/feb typ, blir det av så bli vi en lite tomtearme på typ 7-8 stycken..haha..få väl se hur det går om vi lyckas boka nått, sen så har ja väl även hunnit med lite motion..måste ta tag i det ordentligt! En resa till Umeå lassa ä på g..men inget man längt till..Men efter det kanske jag få ordning på ett å annat!
 
.Swedish house mafia-Don't you worry child.
 
Nu äre snart helg..Det är bra det ♥
 
Pyss/ E
RSS 2.0