Norrland i sitt vackraste!

Kallt må de vara våra vintrar, idag blott bara -20 hemma hos föräldrarna där det är ett kall hål om vintern,-32 på julafton och det kallaste nyår jag var med om genom tiderna stannade tempen på -41..men då solen lix kommer tillbaka och laddar upp och börjar skina...Oj vilket sagoland man lever i då ! Och tystnaden som råder..vi bor på ett guldställe jämfört med många andra så njuuuut så länge det varar.!

Oh'lord wont u buy me a Mercedes benz?

Sömnen sömnen..var är du? Å varför är jag så orolig i magen? Vill ju int få nå magsjuka lagom till man ska iväg..! Men åt då flera vitpepparkorn å blåbärssoppa ikväll så..:)


Sussa sött!
.de ser ut som merca stjärnan insatt sig inni ögona:p hah lätt fränt det skulle varit :).

Ridning ger livskraft åt Själen!

Det är sant det..om du har en dålig dag eller en bra dag oavsett vilket så då du tagit dig upp i sadeln och det är bara du och hästen så är det som kroppen fylls upp med massa luft och styrka..du kan antingen koncentrera dig på träning med hästen om man har ett mål man vill uppnå ex. Man håller på lära in grunderna för man vill den ska kunna bära upp sig bättre och komma i form och kännas mjuk och smidig. Det målet håller jag på med Adam men först och främst att han håller sig frisk från hälta och svullna gaffelband som varit han yttersta problem:/
Men ibland har man dagar man bara vill "åka" med, man är ute och lufsar på och bara njuter och kollar läget..dom stunderna är dom energirikaste..där finns tid för att lixom rensa hjärnan på dåligt och sånt som dämpat en..då du är ett med hästen blir som hjärnan helt tom på sånt och man kan verkligen koppla av och koppla bort! Det är värt mer än guld dom stunderna! Och lite därför äre väl man fortfarande håller på..trots frusna fingrar,jobbiga dagar,tunga vattenhinkar som ska bäras,skit som ska mockas,bångstyriga hästar som kanske inte alltid gör som man vill m.m på nått sätt så kan jag säga att det är det sista jag skulle byta bort om jag skulle måsta! För det är där jag får min livskraft livsglädje,energi och självförtroende..att jag ska lyckas,jag ska vara stark och gå vidare med mitt liv oavsett sjukdom och separation,besvikelse över vissa hur dom kan svika en så då dåliga dagar kommer och går, det finns såklart alltid dom som står och dom älskar jag för att dom är dom! Men hästen dömer aldrig,klandrar en aldrig,försöker aldrig trycka ner en utan lyssnar och med sin tystnad och mod så ger dom så mycket som inte många förstår..man skulle vilja människan kunde vara mer som en häst..varför vara nedlåtande när man lyckas? Varför inte säga nån är fin då dom är det? Istället trycka på då dom är ful? Varför kan man inte hjälpa när någon behöver det? Varför inte glädjas åt då någon är glad? Istället ta glädjen ifrån dom? Och varför vara så jävla negativ som en del kan vara? Tur hästen inte äger nån av dom förmågorna ;)

Puss å kram!

Vilsen i en isdroppe

Kallt kallt..tempen visade på -24 nu då ja var ner och kollade..brr tog inte lång stund förrän ja valde å tassade upp å kröp ne under varm täcket istället för kliva upp å fika å fara å träna lite..fast egentligen måst ja kolla till rösten för den och resten av mitt jag tog visst och lämnade jag i helgen! Kvar finns ett skört skal, se men inte röra typ, lite organ som knackar på, ett relativt rött varmt hjärta men nu tro ja då halva ä kallt å grått å suddigt en förrvirrad själ som inte vet vilken väg som är den rätta, hur ska man kunna hålla balansen om man hela tiden är på den yttersta eggen och fumlar? Ord virvlar runt tomma,meningsfulla,djupa,oförstådda,oförklarade,ovärda och värda..tomhet

Just nu söker ja i ett mörker där det inte finns nån ljusknapp, det känns förjävligt
Rösten lär jag ju hitta för den kommer alltid tillbaka..men tar längre tid att fylla upp mig själv igen i denna kalla stad utan förstånd och värme.. Hur ska detta gå?

" Nog visste jag att livet är som en dans, men en dans med väldigt svåra steg.."

Nog tankeöverfört, vila lite till och sen kliva upp å koka te och hoppas dagen blir bra ändå.

Puss o sorry för min negativa anda men ibland äre int bättre då få man bara hoppas nån ljusglimt kommer och lyfter upp en igen!

/ u lost me

Mitt hjärta har en frusen inneboende med pajjat självförtroende som inte mår så bra..

Woop! Å haft världens mysmorgon! Å ska snart å bränn nå överskottsenergi! Igår blev de å göra de me skottkärran genom djupsnön! Städa ur fåret Wilmas box så det blev några kärr! Men nu ha hon renbäddat å varmt å skönt! Ja sen blev kvällen Shellhäng med gänget..vi satt å satt å satt lite till innan vi for ut en sväng å ba kolla innan de blev hemma å sussa!!

Å va ja längta två veckor framåt...hoppa nästan fram då ja tänker på vad som komma skall! Både av glädje å skräck?! Haha nemen lite nervös ä man allt!!!

Kall jävla dag idag, måtte de bli mildare sku ju ut me Adam sen igen hade ja ju ä tänkt..
Förresten..Vad vore man utan sina vänner? Alla har ett inflytande på dig i ditt liv, oavsett positiva eller negativa minnen men alla finns kvar som skuggor för det är av dom som du blivit som du blivit man lär sig man tar åt sig och man minns av dom, man lär känna glädje,sorg,svek,besvikelse,lycka,omtanke,värme,uppskattning m.m men det ändå allra bästaste ä ju dom vänner som består!! År efter år, ni behöver kanske inte ses varje dag inte prata varje dag men då ni träffas är det som det vore igår! Dom är värd mer än guldet som glimmar! <3 dessa människor har betytt oerhört mycket mitt senaste år, det år då hela mitt liv vändes upp och ner på inte bara ett sätt! Har tappat vänner som var nog bara på genomresa på vägen men har på så sätt också funnit starkare! ;)

"Inga ord kan bli för stora , vad har jag att förlora och så är det med det!"
Lill Lindfors - Rus - (gilla den skarpt då den stämmer så bra)

Nä ta hand om varann nu!
Pyss/ E

U make My day shine!

Igår vare onsdag då blev de lassa,jobb,stall å filmkväll :) vi såg hit and run å den va bra! Lätt sevärd:)

Nu ska ja sväng om L på en kaffe så man bli som folket innan dags för en ny dag på mitt nya jobb.. Snart gått en vecka å ja det tar sig..första dagen kändes mer eller mindre som kaos men man faller lätt in i systemet!

Ha en bra dag :)

Im just feel so lost in this world..

RSS 2.0