bara för att..

Bara för att..:) igår vare Juldagen! Strips m bästaste L.Gjorde smörgåstårta till G som fyllde år igår!.Party med Lina! fast de där å dissa hotelle gick väl sådär...Blev å följ me strömmen..I år var klockan 01.30 då vi stampa in där..vi gick en runda därnere,hitta folk vid ett bord däruppe som vi placere oss vid +en drink i baren hann vi med..:) Pyss! J a g s k u l l e a n d a s i d e t o m r u m s o m b l e v ö v e r.

Uppesittarkväll:)

Åh, de ä något med just den här kvällen..något som kan stavas i tre bokstäver..MYS !♥
Då man va liten så vare den här kvällen de sista innan julafton skulle göras klart. Vi har alltid varit många i min familj med alla syskon + respektive och morfar och mormor som firade jul ihop, så de va jämt att mamma gjorde de sista i matväg och ofta var de revbensspjällen och lite annat smått å gott, ibland kokade vi knäck och julgranen kläddes..sen mys i soffan med götta å sånt och sent inpå natten höra föräldrarnas stök i köket med presentpapper o matfix:) ett år då jag hade min första häst, varmblodet som lärt mig ALLT lärde mig även risselkörning, fick hjälp av hela familjen då de skulle selas sen bar de av...kruxet var bara att de va blankisen efter byavägen och skaklarna var ej i ordning så dom låg för långt ner så tompa fick skakeln mellan benen istället för på varsinn sida..men lugn å trygg som han var så blev de ingen skenfärd eller nått utan pappa styrde över han på rätt igen..haha de blev ingen långvarig turne med den släden men de är en turné jag aldrig glömmer:) haha så de blev ingen tomte skjutsning på julafton utan han fick gott ta sina renar å parkera dom bakom bagarstugan, för de har han alltid gjort;)
Ikväll har vi ätit gott och haft lilla julafton i knaften och imorrn bli de hem,hem hem till det käraste ställe jag vet. Ingen jul utan familjen! Se till å va riktigt snäll nu, ta vara på era nära och kära,dom som fattas oss, och skänk en tanke eller gör något snällt mot någon som har det svårt. Julafton är en grym och jobbig tid för många, så det skada inte att ge dom också en ljusglimt i dessa tider,behövs kanske inte de dyraste klapparna eller någon julklapp alls, utan de behövs såå lite att glädja någon och det går att skriva ner,man kan säga det,ge en kram..ja i det lilla finns det fina, bara man menar det och inte glömmer bort varandra( och det gäller ju alla,alla de man känner för och bryr sig om också!).♥ Varm julkram till er alla från lilla jag!

snart så...

Snart så Måste jag ta mig för flera saker..men orken och energin blev bortblåst..måste då börj med å duscha så man känn sig som en människa igen..sen få ja se, ska då bli bjudd på lunch, om ja nu ä se få i mig nå vill säga, magen ha bråkat inatt och idag med mig..Men men den kanske ge med sig. Duscha vare ja skulle börja med så ordnar sig säker resten.
Kram å hopp. .inna.- 10 minutes. ( perfekt å spela då man far mot väg 353)

Never mind..

..Är Ett ord jag gillar från min egen sida då,en räddning då man pratat för fort och kanske ev sagt
 något olämpligt så går det lätt och fösa in ett äsch,strunt samma eller skit i de,
åsså kan man ju byta ämne eller prata vidare..men om jag själv får de till svars vid fel situation och diskussion kan jag nog bli ganska frustrerad,konstigt nog då jag själv gillar att använda det ordet..:p Nu är det ju som tur är inte så jämt !

Jadu, de finns inte bara en översättning på Nevermind..
Hittade dessa på http://sv.bab.la/lexikon/engelsk-svensk/never-mind

 
Never mind.
Skit samma.
Never mind.
Skit i det.
Never mind.
Strunt samma.
Never mind!
Strunta i det!
Never you mind.
Strunt samma!
Och, never mind.
lngen fara.
Never mind the wheel!
Strunta i hjulet!
Never mind all the assholes.
Strunta i skitstövlarna.
Never mind him, blacksmith.
Bry dig inte om honom, smed.
Never mind about Öçalan?
Spelar det ingen roll med Öcalan?
Never mind, let them have support.
Det gör ingenting, vi stödjer dem.

Mest av allt just nu så varför Never mind ploppar upp är pga det spelas från högtalarna som dock inte är så ovanligt för ja gilla den sådär i smyg.. Adele-Someone Like You...♥

"Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."



En sån fin dag som denna så finns de två varelser jag saknar oändligt mycket..
Den första för att det är sjukt tråkigt å va ute och "tom" promenera..kändes mycket bättre att ha han vid min sida skuttande och det kändes roligare och man gjorde någon nytta och gjorde någon annan glad..Fanns inga finare stunder då man fråga -ska vi gå ut? och till svars så fick man den där lyriska blicken som sprudlade av glädje,hopp,förväntan vad ska vi hitta på för bus nu? Snabbt smet han iväg ut till hallen lyfte ner sitt koppel och kom jämt och släpade det efter golvet och la de i knäet på en,la sig ner och viftade med svansen samtidigt som han nickade åt sidan tittande på en..-"jamen kom då,du frågade ju om vi skulle gå ut,nu ha ja ju hämta kopplet,vad vänta du på? hallå,nu då?" Så då vare bara att klä  sig och he sig ut och man kunde gå länge länge för man blev aldrig riktigt less♥..Lill hjärtegryne då..


Den andra för att vintern var hans,snön,jultiden,det var magiskt..Man kunde aldrig komma till hagen utan att missa hans dova gnäggande då han såg en,nu var det dags för nått tänkte han..ropade man hans namn så tittade han en gång till och jaja de var jag nu, lämnade sin plats vid maten och kom i sakta mak mot en,ibland om han såg dom andra också tänkte komma så raskade han på steget till några travsteg för att bli den som var först..det var ju han som blivit ropad på och han tänkte inte missa sin chans..Det dundrade till i marken av tyngden och energin från han, manen blåste till och utstrålade frihet,mod,styrka,godhet...
Större häst med finare hjärta har jag aldrig mött och kommer aldrig möta igen är jag rädd..vi var ett..han litade på mig,jag litade på han och allt kunde vi utsättas för,inget var farligt,ihop med alla barn så var det han som var den utvalde för han skulle aldrig få för sig att ställa till med något dumt som kunde skrämma dom..men det var svårt att vara borta från han ex om man var på semester,då man väl kom hem igen så fanns där en viss oro, han var arrogant och var mer fundersam än lycklig "jag är inte nöjd,vars har du varit,jag trodde du lämnat mig".. istället för vända sig mot en så vände han sig bort,kunde lika gärna gå och ställa sig längst bort. Det var så jämt, man fick alltid närma sig han med försiktighet att jag hade inte lämnat honom för gott utan vi hade baara varit på semester. Men lite mjukhet och götta och pysselstund så hade jag fått bli hans vän igen och vi var vi igen..Den dag kom då jag var tvungen ta det värsta beslut en djurägare måste..han hade blivit gammal och en kväll för 1 år sen då han kom intravandes till stallet för att äta sin kvällsmat hade något hänt..
Blicken var fortfarande hans, pigg och alert men kroppen var inte alls på samma nivå...
Jag glömmer aldrig då vi stog där i månljuset,det snöade,var inte så värst kallt,dom andra hästarna stog i hagen och mumsade ur sitt hö och kom med jämna mellanrum och ställde sig vid staketet på hagen..
han,otroligt lugn som vi skulle ut på en tur utan rädsla och utan oro, snön föll sakta till marken och då vetrinären gett den första sprutan så tryckte han bara huvudet lite tyngre mot mitt bröst och följde sen snöflingorna lika tyst och lugnt till marken, men en tyst suck så lämnade han oss, Mitt hjärta brast och jag visste aldrig hur jag någonsin kunde få tårarna att sluta rinna..
Aldrig mer har tomten/vittra flätat nån av de andras hästars man,de var bara hans..
Han fattas mig oändligt men samtidigt får jag ju känna mig lycklig som fått äga en sådan guldskatt i 12 år som jag fått många fina minnen från  ♥




Caesar
&
Pilar





Nä men nu ha ja laddat opp för en utgång å hitt på nått ute...
de ä ju se snömysigt ute så man kan ju inte vara inne hela dagen,
har fikat dubbelfika nu så man har ny energi :) 
Fick ett sms i natt av L som hade kommit sig hem utan problem,
var yberbra att hon kom hit i helgen för man må som se bra,
man behöv int gör särskilt mycket vi ha ändå roligt,
nu blev de en snurr&surrhelg runt stan o missions och en tvär&åter nykterbesök på hottan,
de va ju gratis och eftersom inte L bo här numer så förstå ja hon å vilja se om de är som de va då hon flyttade,
Och de äre ju tragiskt nog..haha ingen stor skillnad nånstans iaf :)
Men vi smög runt jag L,L,C ,dansa lite,blev less och for ut och checka läget runt stan istället..
Bättre å ladda upp till Juldagen, den banga man ju inte även fast jag alltid lyckas banga hotellet då..
tror de ä 2 år i rad jag inte varit där..eller jo sist så betala ja in mig, lämna jackan, gick ut igen
och åkte bil till knaften med brorsan,mattias&linda,väl hemma så drack vatten,tog en frukt
åsså åkte vi tillbaka till stan igen, då vare nog bara en halvtimma kvar på hotelle
så de blev väl ett 30 minuters besök då innan vi drog å åt pizza o somna i bilen hem.
Ja ungefär så ivrig på hotellet bruka ja vara på juldagen,det är före alla ska dit som jag är på topp..haha..
Får väl se hur de luta i år.

4e advent idag ;) Myspys. Och sista dagen på Musikhjälpen för klockan 18.00 så är de klart för den här gången och dom släpps ut ur buren, fy fan va dom gör de bra å sitta där inne och sända...Men det blir ju något bra av det!
"Musikhjälpen är ett Public serviceformat från Holland som har funnits i 6 år. Alla länder som är med samlar innan jul in pengar för en gemensam sak. Vi i Sverige var med första gången 2008. 
 
I Sverige är det ett samarbete mellan SR, SVT och Radiohjälpen och går ut på att engagera lyssnare/tittare att bli givare. 
Tre programledare bor i ett glashus på ett torg. De får inte äta fast föda och de har ingen möjlighet att lämna glashuset och gå på stan och köpa julklappar. Däremot skall de sända dygnet runt – i sex dygn.
 
Förutom att önska musik går det också att skänka pengar genom ett flertal andra insamlingsaktiviteter i och omkring glashuset och runt om i Sverige. Programledarna kommer att gästas av kända och okända personer som dyker upp i glashuset olika tider på dygnet. Vissa för att spela musik, andra för att visa sitt stöd på annat sätt."


check it out
om ni inte redan sett,hört eller om ni helt missat det pågår nu! 
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?ProgramId=3946 

So cradle your head in your hands and Breathe..

Äntligen så hade man helg :) de ä helt och hållet fantastiskt! Nu ska ja tvätta o grejja på fast först blire en kaffe på lb's med L...Kaffe,kaffe,kaffe mumma! ikväll blev det visst mycket på gång och beslutsångesten stiger iochmed klockan går...
Men imorgon kommer min sötstrumpa till stan!! Ha lova henne att ja ska skäm bort hon med go matn o gofika..
så då måst ja ju stå vid mitt ord, Kommer att bli en awesome helg känns de som...!
Ska hinna med o tanka beeensindunken idag också och hoppas på bättre skoterföre nu då xtrimen ä servad å allt, vänta bara på bukplasten som borde dyka upp när som helst...Vilken skoter jämfört med zr'n..Visst på led och lämpligt snödjup gick de ju bra med den och rapp å köra..men de ä förbaske mig inte kul o dyka åt botten hela tiden... Av de mil ja nu kört med nyen så äre väl kanske 7 av dom ledkörning resten har vigits till rågångar/myr/
vivetintvarsviskaelleråtvilkethållviskaOch2timmarhemblevvisst5
/djupsnö kört :)
Å ja må erkänna att man kan inte bara annat än Älskare!!!♥
Spec då man ta sig dit man vill med den utan o jävlas :)
Trevlig helg gott folk, för nu ha ja jeflar int tin nå mer om ja ska hinna nått idag på mina lediga timmar..
ska se om ja uppdatera nå mer senare om de bli nån lucka
..ä liksom enklare då man ha datorn iställe för telefon.. 




Made a wrong turn
Once or twice
Dug my way out
Blood and fire
Bad decisions
That's alright
Welcome to my silly life

Mistreated this place
Misunderstood
Miss knowing it's all good
It didnt slow me down.

Mistaking
Always second guessing
Underestimating
Look I'm still around

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me

You're so mean
When you talk
About yourself, you were wrong
Change the voices in your head

Make them like you instead
So complicated
Look how we all make it
Filled with so much hatred
Such a tired game

It's enough
I've done all I can think of
Chased down all my demons
I've seen you do the same

Oh

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me

The whole worlds scared
So I swallow the fear
The only thing I should be drinking
Is an ice cold beer

So cool in line
And we try, try, try
But we try too hard
And it's a waste of my time

Done looking for the critics
Cause they're everywhere
They don't like my jeans
They don't get my hair

Exchange ourselves
And we do it all the time
Why do we do that?
Why do I do that?

Why do I do that?

Yeeeeaaaahhh
Oooooooh
Oh baby pretty please

Pretty, pretty please
Dont you ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me

You're perfect, you're perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me♥



Jag lever gärna för stjärnfall..

Åh vad ja längtar..tills det är dags man kan lägga sig på ett öppet fält och bara ligga å titta mot himlen och alla dess stjärnor! Det gör inget om det är -20,man är glad eller ledsen,ensam eller flera,det är mitt i natten och man skulle gått i säng för längesen... Det är alltid lika underbart den stunden!! En kväll för några år sen krånglade sig jag,tjejerna och killarna från kna, nån fler kanske också de var upp på halkiga höbalar en kall påsknatt i norrbyberg och festen var i full gång i huset, men vi lockades ut för stjärnornas skull.! De blev tillsist för kallt och vi begav oss inåt huset igen.
Varje gång jag ser ett stjärnfall blir jag som ett barn igen och önskar något innerligt och skulle aldrig säga vad än hur mycket tjat man skulle få! Jag bara älskar att titta på dom glimrade duttarna,drömma mig bort.. "Små stjärnor lyser också i mörkret" Idag på jobbet så blev de skridskoåkning med 1-3 an, ha inte åkt på flera år men som att cykla vare,va väl nästan mer krux å agera domare för dom som skulle spela hockey men de gick de med ;) Ikväll bleev de int mycke gjort, eller jo, va och åt Frasses med min hannapanna,även icabesök hann vi med. Imorgon blir de upp tidigt och sluta tidigt..de bli kalasbra de :) Men nu lite söööva på tde! Pyss

Ja se de snöa, ja se de snöa! de va väl roligt hurra!!:)

Tjohooo!! Nu kräksnööa de så nu verkar de lovande för vinterns intressen :) Ja ba mååååå, sitt på rast med kaffekoppen å se genom fönstret snön yr ner, snart äre äntligen helg dessutom, va.å lämna maskinen på första service igårkväll som ja få hämt i eftermiddag,julbord imorgon å tårta på sönda.... aaa ja kan säga att ja klaga inte ;)Gott i magen är gött för själen :) Supersmarriga cupcakes på vårat såkallade Racemöte på bbv...haha blev en heeeel del skratt mer de än.seriöst race snack ;)
RSS 2.0