De va roligt:)

Hihi men det där va roligt minsann.. Ha ju bara gjort rökiga tokigheter med v8 bilar tidigare men inatt så fick ja prova på å piruetta på stor asfaltyta med en beemer...och det var ju lättare än vad jag trott! Och jättekul vare,vilken adrenalinkick!! De va en skön känsla de,å speciellt då de gick så bra också:D Blev bjuden på gomatn igår efter jobbet också,heta kotleetter;) så de va inte dumt! Bakade pizzabullar å kladdkakemuffins,tvättade igår också. Så jag hann med en hel del! Kvällen är otippad än, lutar åt å va med några av dom bästa, ja börja väl kvällen med min iskalla fin gumma,lät som L skulle hit från skellhell så man kanske hinn träff hon ett slag också..Ja som sagt en lite oplanerad kväll framfär men den bli nog fin ändå tro ja♥

.du slutar aldrig förvånas,den du trodde du kände visar sig vara precis som alla andra och går emot sina principer och ord som sagts förr,.Distansen känns som flera mil och har man egentligen något gemensamt överhuvudtaget? Det värsta är att det ger inte dig någon fördel,ne den poängen går till jag oavssett om jag vill eller inte, men det är bara ett tecken till vem som står kvar med rak rygg och kan sträcka på sig..
.Musikgodis. .soulja boy-grammy. .vinnie paz-end of the day. .3OH!3-starstrukk. .threedoorsdown-believer. .top cats-sad but true.
Ha en bra helg alla glada!!// pyss E

En sån där fin dag,då må jag

Bra dag, Förutom att de va jazzkörning åt jobbet imorse...packade fulla skärmarna med slasket så de behövdes inte mycket för å få biln i gungning...Ok kul om man inte har bråttom och är på väg på jobbet..Gatt ligg i sektempo för o int får slir helt å mega sladd..skull ju int va alltför fränt å stå nere skogen/dike. Men de gick bra:)

Badhuset med jobbet och avslutade med lunch på Fra...schysst dag!♥

Gårdagen flöt också på rätt bra så he gå int å säg nå anne om de inte,Må gott av å sitt i sadeln igen då känn man sig som fri..

Har även hunni sprungi med L på gymme...fy Fan så jobbigt de va..men ändå skönt

Går inte va utan ljusglimtar om dagarna,ljusglimtar som gör en glad man få skratt åt..Nä dom ä helt enkelt bra för själen!

Pyss/ E


Bjuder på denna bild,första natten vi kom hem med Trajanus..Lill trolle då, han saknas♥

we are in a country and in a worl that is being run by unbelievably SICK people..



.VINNIE PAZ - END OF DAYS.♥
The greatest form of control is when you think you're free when you're being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is being in a prison cell and you can see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison cell but you can't see the bars but you think you're free.
What the human race is suffering from is mass hypnosis. We are being hypnotised by people like this: newsreaders, politicians, teachers, lecturers. We are in a country and in a world that is being run by unbelievably sick people. The chasm between what we're told is going on and what is really going on is absolutely enormous.
It's like we all know what's going down
But no one's saying shit, what happened to the home of the brave?
These motherfuckers they're controlling us now
But no one's talking about it, They made us proud to be slaves
And everybody's just walking around
Head in the clouds, we won't awake until we're dead in the grave
By then it's too late, we need to be ready to raise up
Welcome to the end of days
Everybody is slave, only some are aware
That the government releasing poison in the air
That's the reason I collect so many guns in my lair
I ain't never caught slipping, never underprepared
Yeah, The Shaytan army, they just break it proudly
George Bush the grandson of Alister Crowley
They want you to believe the lie that the enemy Saudi
The enemy ain't Saudi, the enemy around me
There's fluoride in the water but nobody know that
It's also a prominent ingredient in Prozac (For real?)
How could any government bestow that?
A proud people who believe in political throwback
That's not all that I'm here to present you
I know about the black pope in Solomon's Temple
Yeah, about the Vatican assassins and how they will get you
And how they cloned Barack Hussein Obama in a test tube
It's like we all know what's going down
But no one's saying shit, what happened to the home of the brave?
These motherfuckers they're controlling us now
But no one's talking about it, They made us proud to be slaves
And everybody's just walking around
Head in the clouds, we won't awake until we're dead in the grave
By then it's too late, we need to be ready to raise up
Welcome to the end of days
Whoever built the pyramids had knowledge of electrical power
And you know that that's the information that they suppress and devour
Who you think the motherfuckers that crashed in the tower?
Who you think that made it turn into ash in an hour?
The same ones that invaded Jerome
The ones that never told you about the skeletons on the moon
Yeah, the ones that poison all the food you consume
The ones that never told you about Mount Vesuvius Tomb
The Bird Flu is a lie, the Swine Flu is a lie
Why would that even come as a surprise?
Yeah, the Polio vaccine made you die
It caused cancer and it cost a lot of people their lives
Do y'all know about Bohemian Grove?
How the world leader sacrificing children in robes?
Lucifer is God in the public school system
I suggest you open up your ears and you listen
It's like we all know what's going down
But no one's saying shit, what happened to the home of the brave?
These motherfuckers they're controlling us now
But no one's talking about it, They made us proud to be slaves
And everybody's just walking around
Head in the clouds, we won't awake until we're dead in the grave
By then it's too late, we need to be ready to raise up
Welcome to the end of days
The greatest hypnotist on the planet Earth is an oblong box in the corner of the room. It is constantly telling us what to believe is real. If you can persuade people that what they see with their eyes is what there is to see you've got them. you know Because they'll laugh in your face of an explanation that portrays the biggest picture of what's happening... and they have.

Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

Tänk om allting varade för evigt..

I ett gammalt inlägg så skrev jag om 2 varelser som fattades mig, enda anledningen till att jag tar upp det inlägget igen är därför den första av dom har nu fått somna in...Skärtorsdag där runt 11 tiden på förmiddagen så slutade Caesars hjärta att slå för gott..men en sak är säker..det kommer aldrig att fylla upp det tomrum han lämnat efter sig hos både Matilda och Conny,jag, hela min familj och Connys. Han har ju varit familjemedlemmen inom båda familjerna och följt oss i 14 år!!! Alltså jag var 11 år då den lurviga kom till Ruskträsk första gången..och sen har han alltid funnits,Han har varit med på mycket,alla M & C's volvokörningar och första syskonbarnet Anton föddes då dom bodde på storgatan...ja milde vad tiden skenar iväg, då man bodde i stan om helgerna fick Caesar va med jag och vi gick långa promenader,då jag fick körkortet fick han ragga runt stan med mig å Jenny,min första häst fick hann uppleva och måååånga kvällar han varit med jag i stallet som sällskap om man varit mörkrädd,alla nätter man sovit själv i ruskträsk då mamma o pappa var i fjälls,alla gånger man gråtit över något jobbigt hänt,man blivit sårad, eller var bara allmänt nere så kom alltid en blöt liten nos och puffade till en som för att säga- äsch ryck upp dig,du har ju mig? hans bruna fina ögon tittade på en och de där nickandet med huvet,ja den bilden sitter etsad på hornihinnan,det var så skönt o bara krama om honom och berätta allt man kände för man visste att han lyssnade och skvallrade aldrig vidare till någon, det var bara mellan jag och han.Han har hunnit varit med då jag flyttade hemifrån och till Knaften,då under en tid bodde han hos jag och G och fick va stallhjälp på heltid både med hästar,hönsen,katter,och fåret wilma.Fick vara plastpappa till Cayennes alla kattungar,Ja det är måånga djur och människor som träffat och tyckt om Cesse så det ryms inte o skriva upp allt...Sen så var det mycket roligare att vara ute och promenera för utan hund känns det som man bara är ute och "tom" promenerar..kändes mycket bättre att ha han vid min sida skuttande och det kändes roligare och man gjorde någon nytta och gjorde någon annan glad..Fanns inga finare stunder då man fråga -ska vi gå ut? och till svars så fick man den där lyriska blicken som sprudlade av glädje,hopp,förväntan vad ska vi hitta på för bus nu? Snabbt smet han iväg ut till hallen lyfte ner sitt koppel och kom jämt och släpade det efter golvet och la de i knäet på en,la sig ner och viftade med svansen samtidigt som han nickade åt sidan tittande på en..-"jamen kom då,du frågade ju om vi skulle gå ut,nu ha ja ju hämta kopplet,vad vänta du på? hallå,nu då?" Så då vare bara att klä sig och he sig ut och man kunde gå länge länge för man blev aldrig riktigt less. Caesar är den absolut klokaste och smartaste och finaste hund som någonsin funnits, han har nästan aldrig varit sjuk, tror det är bara en gång han varit hos vetrinären under alla år,han var alltid glad och lycklig ända in i slutet♥..Lill hjärtegryne då..
Han har lämnat ett stort glapp i våra hjärtan och kommer alltid fattas oss 




Den andra varelsen jag tog upp i det inlägget var Pilar, för att vintern var hans,snön,jultiden,det var magiskt..Man kunde aldrig komma till hagen utan att missa hans dova gnäggande då han såg en,nu var det dags för nått tänkte han..ropade man hans namn så tittade han en gång till och jaja de var jag nu, lämnade sin plats vid maten och kom i sakta mak mot en,ibland om han såg dom andra också tänkte komma så raskade han på steget till några travsteg för att bli den som var först..det var ju han som blivit ropad på och han tänkte inte missa sin chans..Det dundrade till i marken av tyngden och energin från han, manen blåste till och utstrålade frihet,mod,styrka,godhet... Större häst med finare hjärta har jag aldrig mött och kommer aldrig möta igen är jag rädd..vi var ett..han litade på mig,jag litade på han och allt kunde vi utsättas för,inget var farligt,ihop med alla barn så var det han som var den utvalde för han skulle aldrig få för sig att ställa till med något dumt som kunde skrämma dom..men det var svårt att vara borta från han ex om man var på semester,då man väl kom hem igen så fanns där en viss oro, han var arrogant och var mer fundersam än lycklig "jag är inte nöjd,vars har du varit,jag trodde du lämnat mig".. istället för vända sig mot en så vände han sig bort,kunde lika gärna gå och ställa sig längst bort. Det var så jämt, man fick alltid närma sig han med försiktighet att jag hade inte lämnat honom för gott utan vi hade baara varit på semester. Men lite mjukhet och götta och pysselstund så hade jag fått bli hans vän igen och vi var vi igen..Jag Minns så väl första gången jag mötte Pilar i Tillflykten, det var en kall,småregning höstkväll och jag mamma och pappa och Jonas skulle förbi Katta och Lars-Johan för att hälsa på,det var den kväll jag vi varit i Abbortjärn och dom sorterat ut foderrenar, Katta var där och sa vi fick komma på kaffe och hon visste ju jag var hästgalen, så hon hade ju en hel hög som hon ville visa och en shettis jag skulle få provrida som hette Svarta Billy. Vi körde en snirkelkrokig väg rätt uti urskogen och funderade verkligen om det kunde bo någon här efter? Jo tillslut skymtade ett hus och en rejäl ladugård till, när vi svängde in på gården kom en stor schäfer springande mot bilden med Tikka i släptåg,(larssons gamla tik) sen så kom Katta ut och med stora kliv och log brett och vinka hej vi skull inte behöva vara rädd för schäfern, sen så gav hon pappa en hink med foder i och visade oss in i stallet,vilket paradis tänkte jag,mamma och pappa något annat, i en spilta längst ut stod en hingst och slog i väggen, ahn skulle vi passa oss för,för han var lite ilsk av sig annars var han snäll:P en dörr mot baksidan öppnades för det var endast hingsten i stallet, resten var ute så det var en hel drös tomma boxar...Oj tänkte jag, jag dör av skräck, ska vi ut där och i mörrkret och hjälpa henne och hämta in 10 stora hästar? Då var jag ju bara i början av min hästkarriär, en sketen liten jäntung på 8-9 år..Men det var det pappa skulle ha hinken till..Hon ropade glatt från mörkret att vi behövde bara hålla upp dörren så skulle dom komma in av sig själv då dom hörde vars hinkljudet kom ifrån,och den lilla Billy skulle bara tas i pannluggen för att hejda fast han från att gå in...Det blev tyst ganska länge,det mumlades några namn och Lugna dig,Hallå,Nä du få vänta,Hästarna vars är ni- en bra bit i mörkret mot skogen Nu kommer dom...(Och vi hade ingen aning om hur många, vi tänkte typ tre hästar kanske..sen hördes hovar som började dundra en bit ner,ljudet kom närmare och det frustade i mörkret,De uppenbarade sig en hel arme med hästar,varmblod och nordsvenskar med smått skärrade ögon då dom fick syn på oss,Alla vi ryggade ett par meter av deras uppenbarelse men in for dom alla i stallet och den lille Billy komme sist som pappa fick ta ggrepp om..lättare sagt än gjort, tjurskalle men då fanns ju hinken och ner i den dök han, Jonas fick ta över och pappa stänga dörren in till stallet, jag och mamma stod med stora ögon och fundera men hur blev det där,hittade dom rätt box? dom var ju så många eller blev det kaos..Då ropade Katta från mörkret och undrade om alla for in? och om vi kunde stänga dörrarna efter dom för en fattades, han var lite speciell,inte som dom andra, men det är lugnt han är här någonstans..åsså ropade hon..länge och väl -piiiilar..pappa pilar vars är du gubben? Då dundrade det till än värre åsså Kom han..som en ljuslykta lös han upp med sin bläs och rödskimrande man..han var så vacker,så stor,så annorlunda,kastade bara en snabb blick mot oss innan han vek in,å vilka är ni? jag vet inte om jag gillar er,tro inte ni kan fånga mig iaf,var den uppfattning man fick av han..men jag gillade något hos honom direkt..sen den dagen lärde vi känna varann då vi var dit och hälsa på katta och dom 18 hästarna. Sen var det en dag mamma fick ett samtal några år senare, vi hade då Tomalo och Mon Amie hunnit skaffa oss sen mötet med Pilar, mamma var lite ledsen efter det samtalet och berättade att Katta blivit allvarligt sjuk och hon måste göra sig av med alla djuren, den enda hon inte visste vad hon skulle göra med hade fått flytta till Hissjö tills vidare, för det var ju hennes pappa pilar och hon visste han var som han var,men då tänkte hon ändå som sista utväg på oss om vi kunde hjälpa henne,Det fanns inga tvivel om saken! Vi for samma kväll till Röbäck dit han blivit flyttad för hämta honom..Lilla Pilar sen den dag lovade vi alla att vi aldrig skulle svika den stora fuxen,han skulle få stanna för evigt..Och då Den dag kom då jag var tvungen ta det värsta beslut en djurägare måste..han hade blivit gammal och en kväll för 1 år sen då han kom intravandes till stallet för att äta sin kvällsmat hade något hänt.. Blicken var fortfarande hans, pigg och alert men kroppen var inte alls på samma nivå... Jag glömmer aldrig då vi stog där i månljuset,det snöade,var inte så värst kallt,dom andra hästarna stog i hagen och mumsade ur sitt hö och kom med jämna mellanrum och ställde sig vid staketet på hagen.. han,otroligt lugn som vi skulle ut på en tur utan rädsla och utan oro, snön föll sakta till marken och då vetrinären gett den första sprutan så tryckte han bara huvudet lite tyngre mot mitt bröst och följde sen snöflingorna lika tyst och lugnt till marken, men en tyst suck så lämnade han oss, Mitt hjärta brast och jag visste aldrig hur jag någonsin kunde få tårarna att sluta rinna.. Aldrig mer har tomten/vittra flätat nån av de andras hästars man,de var bara hans.. Han fattas mig oändligt varje dag,varje stund i stallet faller tankar tillbaka till Pilar..men samtidigt får jag ju känna mig lycklig som fått äga en sådan guldskatt i 12 år som jag fått många fina minnen från ♥


If plan A dosent work,Just remember there are 25 more letters in the alphabet.

Ååå jag älskar ord,citat,ordspråk,poesi,sångtexter...ja allt som jag finner en mening i och som man blir lite varmare i kroppen av att läsa!

och nu har jag hittat en sida som är fantastisk...♥ This is it!



www.hellobeliever.com

Annars så knallar å småspringer det, påsken har passerat och en sjukt grym lång rolig helg med den, sena nätter galet folk mycket skratt, många mil, Och av någon anledning är kylskåpet mitt överbelastat med öl?! Må hoppas dom pallrar sig därifrån då helgen kommer så ja ryms med lite mat åså..haha..
Såna här helger lever man länge på! Otippad men awesome,Gomatn på skärstorsdagen, träffat nå nytt folk man aldrig haft en tanke på prata med tidigare och alla nya roliga bekantskaper är ju trevligt så läng dom int ä åt de negativa :)





Ikväll äre hockey igen! Hejja hejja SAIK!



Man kan nästan se havet i hennes djupa blåa...Lillskruttan min♥


Over and out, take care Pyss/ E

This is how i show my love!

Mmmm... idag äre Måndag..dagen med mycket mmm! :P
Haha ja så ännu en helg sprang förbi, skeå vann i fredags! Grymt bra match, men spelade dock sämre igår och drog på sig en looosning :/ Nu äre bara å hoppas dom vinn nästa..!

Igår kom något sött till världen!! Min allra bästa H genom tiderna (ja vi har dragit jämt i flera herrarns år nu och fortsätter så också:)) Men nu har hon nu blivit mami dessutom!♥♥♥ Hihi så idag så hoppas ja att ja hinner upp och hälsa på den lilla familjen och snus på den lill skrutten:)

Stall,bilkörning,middag hos JP,BBV fest,hottan bestod lördagen av.
Och söndagen fick bestå av mys,mat,mat,mat,chips,tv,tvättning en sväng,hockey! gomatn och äppelpaj m vaniljvisp -Helt klart en helg ja gillat!-♥

Pyss / E




"This is how I show my love.
Made it in my mind because
Blame it on my ADD baby

This is how an angel cries
Blame it on my sick pride
Blame it on my ADD baby
SAIL!

SAIL!

SAIL!

Maybe I should cry for help
Maybe I should kill myself
Blame it on my ADD baby

Maybe I?m a different breed
Maybe I?m not listening
Blame it on my ADD baby"

.Awolnation - Sail.♥
RSS 2.0