The show must go on..!

Wooop woop Idag äre måndag igen..!  marknadshelgen sprang iväg lättare sagt..Men levererade som vanligt! ♥
Fredagen blev relativt lugnt, Gjorde något så helt annorlunda som att äta middag på Knuten jag och Lina..Nyktert..hehe de funkade ju, sen fortsatte vi på shell å drack kaffe, sen då nattlivet drog igång så raggade vi runt runt stan med plastraketen och hade en himlarns trevlig kväll som fick avslutas med ett avsnitt av BB.

Lördagen bjöd på strålande sol, mötte upp Lina o Elin och varva den där marknan...less redan då man börja men jag lyckades köpa nå brända mandlar iaf :) Burgare köpte vi ju å och for och åt hos brattenmormora, efter det for jag bara tvärs över gatan och fika hos brorsan o söla iväg tid..Kvällen bjöd sen på en sjuk kul tjejfest på fryken med skratt,dans,musik och shuffling! haha..ingen av oss lyckades väl egentligen riktigt bra...men checka in de här! Dom kan..!! :)
http://www.youtube.com/watch_popup?v=B9JQdKZt9TM&vq=small

Blev Hottan, och där var det över förväntan roligt fastän de va marknad! man kunde ju röra sig hinna surra med folk och man tappade inte bort varandra helt och hållet och den där hemska tryckande värmen va inte lika hemsk som vanligt, gick även bra å beställa i baren! woop woop för det! Lyckades ha en superrolig kväll heeela kvällen + en styrdans tur, men klockan blev klockan sent innan jag o Lina lyckats tagi oss till pizzan och hem igen, blev less för ont i föttren plus att vi frös allihopa så de fick bli taxi halvvägs hem,Men roligt hade vi o de va ganska styggt många delar från både pizzan och hemväg:P Blev en sovmorgonsöndag med cocacola vill ja lova..utan större söndagsångest och mådde bra fast bara trött. Men de är ju så då man ä med dom bästa då må man ju som gott :)♥


Lite pics från Lööör...:)



Blev lugg kvällen till ära...



Tjejer och en O



Dansa bör man...:) Iskalla ;)


Pyss / E


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0